Na een lange reisdag van acht uur zaterdag zijn we toch heel huids op onze bestemming geraakt. Na een goede nachtrust had ik heel veel goesting om mezelf te tonen in deze koers tussen vele profs, tenslotte is dit het niveau waar we voor werken. De koers verliep vrij gesloten en werd in handen genomen door de vele profploegen. 

 

Op het plaatselijk parcours kregen we te maken met twee klimmetjes per ronde (x8), bergop voelde ik dat het goed zat, hier kon ik zeker mijn mannetje staan. Na een aantal rondes met telkens enkele prikkels hierin leek het te gaan uitdraaien op een massasprint met een uitgedund peloton. Het peloton telde nog maar een 60man en dus was het goed mezelf hierin nog te kunnen handhaven. In de massasprint heb ik ploegmaat Cedric Beullens nog naar voor kunnen loodsen. Zelf ben ik als 32ste over de meet gereden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *