De eerste kermiskoers van het jaar stond op het programma en dus stapte ik met grote verwachtingen uit bed. Echter bleek al snel dat het een zeer koude dag ging worden met graden onder en op het vriespunt. (Ik weet dat ik dan al een enorm goede dag moet hebben om mijn capaciteiten voor de volle 100% te benutten.) 

 

Zoals het er in een kermiskoers aan toe gaat werd er vanaf km 1 aanvallend gereden en probeerden verschillende renners het verschil te maken, het duurde echter tot een ronde of 5 voor we weggeraakte met een groep van 12man. We werkte goed samen en op drie ronden van het einde brak de koers vooraan open, ik merkte al meteen dat het niet makkelijk zou worden vandaag. De kou zorgde er voor dat ik snel leegliep en bovenop kwam nog eens kijken dat het niet makkelijker koersen is nu je bij een grotere ploeg rijdt. Ik heb er dan nog zo veel mogelijk uitgehaald en dit was een 8e plaats, jammer want hier zat veel meer in. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *