Als voorbereiding op de mooie Ardennen klassieker LBLu23 rijden we met de ploeg een 2-daagse in het Franse Normandië. Ik ben al drie maal van de partij geweest op deze koersen en zak dus met ambitie naar Frankrijk af. Jammer genoeg krijg ik de eerste dag te kampen met problemen aan de darmen en dit zorgde er voor dat ik simpelweg moest binnen bollen in het peloton zonder boe of ba. 

 

De tweede dag starte ik met nieuwe moraal, terug vol goesting om er een mooie dag van te maken maar het mocht niet baten… al na een halve ronde koers lag ik tegen de grond, zonder al te veel erg dus heb ik even later mijn plek in het peloton terug kunnen innemen. Na halfweg koers ontstaat er een grote kopgroep van 25-tal renners waar ik mezelf in bevindt, we zijn weer goed vertrokken denk ik dan. Maar helaas, even later kom ik weer ten val doordat een renner voor me aan zijn stuur blijft hangen terwijl hij zijn regenjas wilt uitzwieren. Mijn koers was over en wederom was het peloton de plaats waar ik finishte. 

 

Al een geluk dat de ploeg een fantastische job verrichte dit weekend met zeer mooie prestaties. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *