Veel werd er van mezelf niet verwacht voor deze koers, ook de ploegleiding verwachtte niet al te veel. Nu is het zaak van ritme op te doen en terug in het koersgevoel te komen. 

 

De verwachte dip na een hoogtestage kwam er wel aan, dit was natuurlijk jammer. Maar al bij al wou ik me in mijn eerste koers toch al even laten zien. 

 

Na 15km zit ik in de goede ontspanning van de dag, de kopgroep telt 18 renners met alleen maar grote namen voorin. Ik zelf heb het moeilijk, moeilijk met de hoge snelheid en het tempo. Normaal, denk ik dan. Na een goeie 90km in koers moet ik afhaken voorin, jammer maar wel mooi om zo mijn eerste koers te starten. Ik blijf nog aanklampen tot km 130 in het peloton en moet daarna afstappen. 

 

Ondanks dat ik moest afstappen ben ik toch enorm tevreden met de prestatie die ik leverde om terug in koers te komen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *