Na een periode door te brengen in de tent was het tijd voor het echte werk. Samen met mijn ploegmaat Jacob Relaes vertrekken we met toch een beetje stress. Het is voor ons beide een heel nieuw verhaal met een nieuwe manier van trainen en om zo ons lichaam nog beter te leren kennen. 

 

De eerste dagen training gaan moeizaam, we moeten nog wat adapteren aan de hoogte, het recuperatie vermogen is niet het zelfde als dat het thuis was en dit is zeer merkbaar. Maar na verloop van tijd gaat alles prima we malen de nodige uren we trainen hard en stomen ons klaar voor het tweede deel van het seizoen. 

 

One Comment on “Stage op de Sierra Nevada

 1. Beste Jordy,
  Misschien toch even bij een volgende voorbereiding in de hoogtetent voor de hoogtestage over na te denken iets langer dan 2 weken jouw lichaam te laten wennen aan de hoogte, 4 weken is nodig voor optimaal resultaat, zodat jouw lichaam de kans krijgt om voldoende jonge rode bloedcellen aan te maken en als je dan naar de hoogte gaat om te trainen zal je veel sneller adapteren.
  Nadien zal je er ook langer voordeel van hebben 6 à 8 weken.
  We wensen jou verder veel succes!
  Je mag ons altijd contacteren voor info.
  Met sportieve groet,
  Jos en Sylvia
  hh-altitudetent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *