PECH PECH PECH

 

Goede benen en heel attent koersend voorin. Het gevoel dat er geen enkele groep kon wegrijden zonder dat ik er bij zou zijn tot ik plots in de derde ronden met een kapotte spaak zit. Ik moet me helemaal laten uitzakken tot achteraan het peloton, wachtende op de ploegauto in de smalle banen zie ik voorin de kopgroep wegrijden terwijl ik van wiel moet wisselen. Eens ik kom aansluiten vlieg ik meteen in het heetst van de strijd om zo snel mogelijk voorin post te vatten. Helaas, dit gaat moeizaam. Er wordt gekoerst tot op het wiel maar niet om weg te rijden. Met een gelukje kan er nog een groep van 20 man wegrijden zonder mezelf. Na een aantal stevige snokken kan ik in de finale de oversteek maken met drie man. Maar het kalf was natuurlijk al lang verdronken. Ik finish al 24ste in de tweede groep. 

 

Een laatste goeie trainingsdag voor de komende ronde van Namen. 

One Comment on “01/08/’18 Zillebeke hill60 koers

  1. Ondanks de pech dan toch een sterke koers gereden! volgende keer zonder pech en dan komt dat zeker goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *