Vier dagen later staat de volgende interclub al weer op het programma. Na een verre verplaatsing in eigen land ben ik er klaar voor om een mooi resultaat uit de brand te slepen. 

 

In het begin koers ik zeer aanvallend mee voorin maar er gebeurt weinig tot niets, na 4 ronden kunnen vier jongens ontsnappen uit het peloton met daarbij een ploegmakker. In het peloton verschiet ik een aantal belangrijke pijlen door mee een ontspanning op poten te proberen krijgen, maar door het warme weer gaat ook niet alles zoals je wilt. Ik heb achteraf gezien de indruk dat ik veel te afwachtend aan het koersen ben en zo achter de feiten aan moet hollen. 

 

In de finale breekt alles in stukken en doordat ik zo lang zit te wachten geraak ik steeds verder en verder achterop, met het gevolg dat ik een steeds grotere en grotere inspanning moet leveren om weer voorin de koers te geraken. Door vele inspanningen geraak ik slechts tot in de 2e/3e groep en finish ik als: 21e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *