Drie dagen na Reningelst staat er een kermiskoers op het programma. Deze kermiskoers staat er toch om bekend om mooi volk aan de start te krijgen met een zeer mooi heuvelend parcours. In de eerste 2 ronden probeer ik vaak zelf iets te forceren op het bergje maar met weinig succes. 

 

Na drie ronden zit ik rond de 30ste plaats in het peloton op de smalle baantjes maar daar rijdt er plots 15man weg. Doordat we op smalle banen zitten geraak ik niet op tijd vooraan om aansluiting te vinden met de kopgroep. Doordat ik weet dat er een aantal hele goede renners in de kopgroep zitten panikeer ik en word ik zenuwachtig. Ik val enorm veel aan, rijdt er zelf een aantal keren alleen tussen tot er plots een groep bij me komt en we samen kunnen ronddraaien opzoek naar de kopgroep. 

 

Na vier ronden komen we eindelijk bij de kopgroep en kan de koers weer herbeginnen. Meteen wanneer we komen aansluiten rijden we weg met 8man. Met deze 8man gaan we de finale in en strijden we voor winst. Ik voel dat ik bij de betere ben maar heb al enorm veel krachten verspilt onderweg. 

 

In de finale laat ik me echt ringeloren en kom veel te snel op kop… finish als 8e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *