De eerste koers van het seizoen is weer een feit, we zijn vertrokken voor 160km met veel wind. Ik weet van mezelf dat de eerste koers van het seizoen altijd even aanpassen is. Ik heb koersritme nodig om beter en harder te worden, zo hoop ik de vorm nog wat aan te scherpen voor de belangrijke periode van midden April.

Zoals eerder vermeld zie ik af in de koers, het peloton valt vaak in stukken en ik moet alle zeilen bijzetten om mee voorin te blijven. In de finale help ik mijn ploegmaats door ze naar voor te brengen en nog een aantal meters op het kop van het peloton te rijden, dit is voor mij goed om de conditie aan te scherpen + zo help ik mijn ploegmaats in de koersen die zij belangrijk vinden aan een goed resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *