Mijn derde officiële wedstrijd van het seizoen, niet meteen mijn parcours… maar ik voel dat de conditie sterk aan het beteren is en ondanks dit ben ik vast beraden om er een mooie dag van de maken. Ik was er van overtuigd dat ik ook op deze omlopen een uitslag kan rijden, als de koers maar hard genoeg gemaakt wordt.

We zijn nog geen 10km weg en ik kan mijn koers al als “over” beschouwen. Vlak voor de eerste maal kasseistrook gaan we met een aantal renners tegen de vlakte, hierdoor was het peloton al in stukken voor dat we nog maar aan de kasseistrook begonnen. Samen met ploegmaat Fabio rijden we tussen de volgwagens de kassei over, samen hopen we om nog voorin in koers te geraken maar dit wordt al snel een heel moeilijke opdracht. We moeten de longen uit ons lijf rijden om nog maar gewoon in het peloton te geraken. Eens we ons hier bevinden zitten we al 1min achter op een kopgroep van 30man. Jammer…

In de finale verricht ik nog wat werk voor Fabio zodat hij zich nog even kan meten met de sprinters in het peloton en wederom met de gedachten gang: BETER WORDEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *