De maanden April & Mei staan hoog aangeschreven op mijn lijst. Mooie koersen op zware parcours in de Ardennen en Frankrijk. Om 100% voorbereid te kunnen zijn op deze periode staan er zware trainingen op het programma met de combinatie van koersen, naast deze combinatie leef ik momenteel ook 12u per dag/Nacht in de hoogtetent om me optimaal voor te bereiden. Dit vergt veel van me, maar kost wat kost wil ik mijn dromen/ambities waarmaken.

Na deze zware periode stond onmiddellijk een koersweekend in Normandië op het programma, ik weet dat de conditie goed is maar het is kort op de zware periode. Dit wordt bevestigd in de resultaten, het gevoel groeit met de weken maar de laatste percentages ontbreken nog. Op naar volgend weekend Tour De Saone et Loire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *